IMA online

Hét betrouwbare RI&E instrument

Maak uw RI&E met IMA online. Voor het maken van een volledige risico-inventarisatie & -evaluatie kunt u vertrouwen op de Inspectiemethode Arbeidsomstandigheden (IMA). 

Ima online

Door middel van het invullen van de meer dan dertig algemene modules en zeven kantoormodules ontstaat uw eigen RI&E-rapport en plan van aanpak. Doordat u zelf vragen, modules, documenten en foto’s kunt toevoegen, is deze risico-inventarisatie & evaluatie simpel en nauwkeurig af te stemmen op de situatie in uw organisatie. Bovendien staan in deze RI&E actuele wetten en toetsingscriteria die u kunt toevoegen aan het RI&E-rapport.
 
Met één muisklik uw RI&E rapport
De RI&E-rapportage en het bijbehorende plan van aanpak zijn te printen of te versturen en het plan van aanpak kunt u daarnaast ook opmaken of bewerken in Excel. Zo kunt u gemakkelijk en direct aan de slag met uw eigen risico-inventarisatie & -evaluatie. Bij een abonnement op IMA online bent u bovendien gratis geabonneerd op de nieuwsbrief met daarin praktische tips voor het maken van een RI&E, nieuws over toetsing van de RI&E en de nieuwste wet- en regelgeving op dit gebied.
Op zoek naar een betrouwbaar RI&E-instrument? Met IMA online kunt u tien RI&E’s maken. Bekijk de demo en probeer gratis module 5: Verlichting en daglicht .